Lidmaatschap 2019

In de voorbereiding op volgend seizoen zouden we willen vragen om het lidgeld te betalen tegen 30 november 2018. Dat blijft, ondanks de tariefverhoging voor de verzekering (van € 30 naar € 32), onveranderd op € 75 voor een eerste gezinslid, en € 50 voor een tweede, derde, …. inwonend gezinslid.
We geven wel al mee dat in 2019 de inschrijvingsprijzen voor de ritten van de heren zullen worden verhoogd naar € 4 voor eigen ritten en € 6 voor georganiseerde rally’s omdat de prijzen voor de drankjes in 't Hoekske intussen zijn opgeslagen.

Wij zouden ook willen vragen om aan te geven dat je het clubreglement hebt gelezen. Je vindt het reglement onder "Ledeninfo".
Je moet niet langer een handtekening plaatsen op het daartoe bestemde formulier, maar je doet dat door "ja" te aan te vinken in het onderstaande formulier.

Er was in 2018 ook heel wat te doen rond de GDPR-regelgeving inzake de privacy. Daarom moeten wij ook vragen om via hetzelfde formulier aan te geven dat je onze privacyverklaring daaromtrent hebt gelezen. Je kunt tegelijk aangeven dat je ermee akkoord gaat dat foto’s of filmpjes worden gepubliceerd (op de website, op Facebook enz.) of niet.